Nacrt izmjene dijela RP „Centar – Aleja“ ponovo na javnom uvidu

Odjeljenje za prostorno uređenje obavještava javnost da će Nacrt izmjene dijela Regulacionog plana „Centar – Aleja“ biti izloženna ponovni javni uvid.

Nacrtom Plana obuhvaćen je prostor koji se nalazi na uglu ulica Olimpijskih pobjednika i Srpske vojske, u ukupnoj površini od 0,25 hektara i biće izložen na ponovni javni uvid u prostorijama preduzeća Centar za projektovanje i konsalting “CPK“ d.o.o. Banja Luka, Ul. Ada br. 24 (gdje zainteresovanim licima mogu biti pružena pojašnjenja planskih rješenja), predvorju i prostorijama Gradske uprave, kao i prostorijama Mjesne zajednice Rosulje, svaki dan osim subote, nedjelje i državnih praznika u vremenu od 08,00 do 16,00 časova u periodu od 21. do 29. jula 2023. godine.

Nacrt Plana biće objavljen i na ovoj internet stranici.

Za vrijeme trajanja ponovnog javnog uvida, sve do 29. jula 2023. godine svako fizičko i pravno lice može dati mišljenje, primjedbe i prijedloge na Nacrt, upisom u svesku koja će se nalaziti u prostorijama u kojima će Nacrt biti izložen ili dostaviti u formi dopisa Gradskoj upravi Grada Banja Luka – Odjeljenju za prostorno uređenje.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: