Motorijada Moto kluba ISTOK ovog vikenda na tvrđavi Kastel

Sve је spremno za VII Banjalučku motorijadu u organizaciji Moto kluba ISTOK Banjaluka koja će biti održana ovog vikenda na tvrđavi Kastel.
Moto defileu polazi u subotu u 18 sa Kastela, a od 19 časova biće održano takmičenje u sporoj vožnji. Za bajkere je obezbijeđen besplatan kamp, ručak u petak i subotu, kao i doručak pred put u nedjelju.
Sutra se očekuje koncert Rock Simfonije, kao i nastupi bendova Balkan Express i Tref, pik i razbojnik. Subota je rezervisana za nastup Whitesnake tribute benda Snakebite, kao i nastupe bendova Kob, Saso Mange i Granny Fuckers.

Kako su saopštili organizatori, banjalučki Zid smrti Božo Vukadonović, jedini aktivni Zid smrti u ovom dijelu Evrope, biće na raspolaganju posjetiocima u petak i subotu poslijepodne i uveče.
-I ove godine organizujemo turističku vožnju na jezero Balkana. Ovo je prilika za sve one koji nisu mnogo putovali okolikom Banjaluke ili žele da ponove to iskustvo u koloni od obično nekoliko desetina motora. Planirana je vožnja, predah, kupanje i povratak na Motorijadu. Start je u subotu u 11 časova sa tvrđave Kastel. Prijave su neophodne i mogu se izvršiti na Info pultu, ali i putem Fejsbuk ili Instagram stranice MK Istok – saopšteno je iz Udruženja građana Moto klub ISTOK Banjaluka.

Detaljnije informacije zainteresovani mogu da dobiju na www.mkistok.com.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar:
PODIJELI