Milada Šukalo nije izabrana za za zamjenika gradonačelnika

Principijelno ostajem pri svom prijedlogu da zamjenik gradonačelnika bude Milada Šukalo i očekujem razumjevanje, jer odgovornost za izbor zamjenika najviše leži u gradonačelniku.
Rekao je ovo gradonačelnik Banjaluke, Draško Stanivuković tokom uvodne riječi po tački za izbor zamjenika gradonačelnika.

– Ona je neko ko zaslužuje našu podršku. Neko ko je bio omiljen od strane institucija RS kroz svoj humanitarni angažman. Neko je ko ima iskustvo u privatnom sektoru i mogu slobodno da kažem da iz odličnih poslovnih uslova dolazi u izazovnije i teže, što svakako treba uzeti u obzir – istakao je gradonačelnik.

On je kazao da je njena prednost upravo u tome što je obrazovana, dala određeni pečat kroz humanitarni rad i što ima iskustvo u nevladinom sektoru, iako je posljednjih dana bila meta botova na internetu, koji su pokušali da je predstave na negativan način.
Milada je neko ko voli sve ljude, jer kroz svoje akcije je pomagala svima i to je suština, a smatram da je ona trenutno najbolji izbor koji vidim. Pozivam vas da je podržite, da kroz svoje diskusije iznesete argumente i činjenice – rekao je Stanivuković.

On je kazao da će i dalje biti principijelan u predlaganju zamjenika gradonačelnika i da je protiv toga da izbor Milade za zamjenika gradonačelnika bude plod političkih dogovora i kombinatorika.

-Kao što predsjednik Skupštine ima pravo na sekretara, kojeg ćemo podržati, tako i ja imam pravo na zamjenika , što smatram da i vladajuća većina treba da razumije i podrži – zaključio je Stanivuković.

Izvod: Srpskainfo

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: