Marinko drži obećanje! Melanija dolazi u Bemu

Marinko Umičević što započne to i završi. Najavio je da će ispred tvornice obuće “Bema” u Banjaluci, u kojoj je direktor, uskoro biti postavljen kip Melanije Tramp, supruge predsjednika SAD, u prirodnoj veličini.

Radovi su već počeli,  konstrukcija je stigla, a Stevo Selak  koji je vež pravio Putina i Trampa, daje sve od sebe da kip bude dobar. KOnstrukcija je već stigla u dvorište Beme.

“Ovo je ozbiljna stvar. Vjerujem Selaku, ali prvo ću dobro provjeriti kako izgleda, pa je onda postaviti. Neću da bude kao s kipom Ronalda, koji uopšte ne liči na sebe. Melanija je dama, kip mora da bude kao ona, a mjere smo uzeli od jedne moje radnice koja ima iste poporcije kao Melanija”, kaže Umičević i u šali dodaje da će Selak “visiti” ispred fabrike ako kip ne bude ličio na pravu Melaniju.

Melanija će nositi “Bemine” cipele i torbu, kip biće od gipsa, jakog kao kamen, a Selak za njega daje garanciju od 50 godina.

“Marinko mi je rekao da Melanija mora biti dobra, inače će razbiti kip. Drago mi je što je odabrao mene. Iako mi je ovo prvi ženski kip, daću sve od sebe”, objašnjava Selak, koji je za sada napravio drvenu konstrukciju, ali bez glave. Za glavu, kaže, treba puno vremena i detalja, pa će cijeli kip biti gotov krajem juna.

Povezan članak:

Melanija Tramp u Banjaluci!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: