Luka Davidović sa domaćim kreativcima brani boje Banjaluke na ” Pinkovim zvezdicama”

Sugrađani će imati prilimu da ga slušaju kako pjeva na proslavi dječije Nove godine na Trgu Krajine 30.12. u 11časova. Luka će nastupiti kao gost na koncertu jedne od najveće  regionalne muzičke zvijezde Sergeja Ćetkovića. 31. decembra Luka će pjevati sa Mama Vox,  a 30. decembra sa Sergejom Ćetkovićem.


Luka Davidović je trinaestogodišnji dječak koji se trenutno takmiči u najpopularnijem dječijem šou u regionu “Pinkove zvezdice”.
Muzikom je počeo da se bavi još od malih nogu iako nikad nije pjevao na dječijim festivalima. Već nekoliko godina svira gitaru, a takođe trenira brejk dens i sportsku gimnastiku. Od maja ove godine počeo je da odlazi na časove pjevanja u Vokalni atelje MamaVox gdje vrijedno radi sa prof. Majom Manojlović. Svojim trudom i uz Majinu podršku i znanje svakim danom sve više napreduje. Ona ga za svaki nastup fantastično spremi, jer osim pjevanja za nastupe u Pinkovim zvezdicama djeca moraju da budu i scenski pripremljena.

Da bi sve bilo uštimano kako treba pomažu mu njegovi treneri Aleksa Mijatović i Milan Bajić koji vode plesni studio “Anonymous crew” čiji je Luka član već 2 godine. Za nastup je takođe veoma važna i scenska garderoba koju mu kreiraju VanyaMay, poznati banjalučki modni brend. Luka je dvije godine imao želju da se prijavi na Pinkove zvezdice, a ove godine mu se ta želja i ostvarila i sada je već došao do trećeg kruga takmičenja.

Ono što je važno spomenuti, da je Luka učenik Osnovne škole”Aleksa Šantić” i tamo pohađa 8.razred. Direktorica škole Svjetlana Radusin, njegov razrednik ali i svi ostali profesori ga podržavaju u ovome što radi i imaju mnogo razumjevanja prema njemu. Majka, otac, dvije sestre i brat su mu kaže najveća podrška i snaga.


Muzika je njegova ljubav i želio bi jednog dana da stane rame uz rame sa našim afirmisanim pjevačima.Voli da sluša razne muzičke žanrove, ali možda najviše domaći i strani pop kao i ex yu rock.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: