LONAC HUB organizuje 5 besplatnih događaja u junu

Prvi cooworking prostor u Banjaluci koji je fokusiran na razvoj društvenog poduzetništva, LONAC HUB organizuje 5 besplatnih događaja do kraja šestog mjeseca.

LONAC HUB otvorio je svoja vrata građanima i građankama u aprilu, a već ovog mjeseca sve je spremno i za prve događaje. Junski program nudi 5 vrlo zanimljivih događaja.

Za ljubitelje putovanja i egzotičnih destinacija, 19. juna u LONAC stiže Robert Dacešin, kreator stranice Rio priče sa putovanja. Robert je do sada obišao preko 40 zemalja svijeta a na svojoj stranici sa čitateljima dijeli korisne informacije o egzotičnim destinacijama i savjete za jeftina putovanja. Na događaju će promovirati svoju novu knjigu ”Pisma iz Južne Amerike”.

Već naredni dan, 20. juna u LONAC HUBu je Dijana Tepšić, komunikologinja, magistrica rodnih nauka čiji CV broji na desetine projekata i različitih radnih mjesta i funkcija. Kroz život, vodi se svojim omiljenim citatom: ”Ono o čemu sanjaš možeš i da ostvariš” a svoja iskustva o ostvarenju snova i pozitivnom utjecaju na okruženje podijelit će sa svim prisutnim.

Za one koji se bave ili se planiraju baviti društvenim preduzetništvom, 21.juni je ”MUST” u LONCU. Tokom dvosatne radionice, učesnici/e će imati priliku da se upoznaju sa detaljima zakona o društvenom preduzetništvu koje će predstaviti Saša Savičić, pravnik iz Banjaluke, jedan od glavnih zagovornika ovog Zakona.

Da nije lako biti žena preduzetnica i uhvatiti se u koštac sa svim izazovima 21. vijeka se govori vrlo često ali ono što će svi oni koji posjete LONAC 25. juna čuti jeste kako se izboriti sa pritiskom okoline i ipak postići uspjeh. Na panelu učestvovat će 4 fantastične žene sa iskustvom i velikim uspjehom u preduzetništvu.

Prvog jula u LONCu organiziran je Designers Meet Up, neformalno druženje za ljubitelje grafičkog dizajna, fotografije, slikarstva i aktivizma kroz dizajn sa 4 eksperta iz ovih oblasti.

LONAC HUB je zajednički prostor Fondacije Mozaik i Inovacionog centra Banja Luka, a nalazi se u samom centru Banjaluke, ul. Veselina Masleše 1 na 13. spratu u zgradi Banjalučanima poznatijom kao Čajevčev neboder.
Sve informacije u vezi sa LONAC HUB-om možete pronaći na www.lonac.ba.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: