Ljubo Ninković novi predsjednik Skupštine grada

Ljubo Ninković Skupština grada Banjaluka

Skupština grada na današnjoj sjednici izabrala je novog predsjednika, a to je odbornik SNSD Ljubo Ninković.
Otkako je Mladen Ilić napustio funkciju predsjednika Skupštine grada i otišao u Narodnu skupštinu Republike Srpske, vladajuća koalicija u najvećem gradu Srpske nije mogla nekoliko mjeseci da izabere ime za ovu funkciju.

Prije pet dana nakon sastanka Gradskog odbora SNSD sa predsjednikom ove stranke, Miloradom Dodikom, došli su do novog imena, a to je Zoran Popović, bivši direktor “Vodovoda” koji je smijenjen zbog lošeg rada, a smijenio ga je lično gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković.
On ipak nije izabran, jer je postao v.d direktor ŠG “Oštrelj-Drinić”, a umjesto Popovića, došlo je novo ime, a to je novi odbornik SNSD Ljubo Ninković.
Ljubo Ninković na današnjoj sjednici polaže zakletvu kao novi odbornik, pa će nakon toga i sjesti na predsjedničku fotelju u banjalučkoj skupštini i primaće 4.000 KM platu do narednih lokalnih izbora.

Podsjećamo, sinoć je održan sastanak gradskog odbora SNSD gdje je predsjednik ovog odbora, Vlado Đajić potvrdio je da će novi predsjednik Skupštine grada biti Ljubo Ninković.

Izvor: Srpskainfo

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: