Ljekari se bore za živote Lane i Erola

Lana Čolić (18) iz Banjaluke, koja je zajedno sa Erolom Saračem (18) teško povrijeđena u udaru struje na željezničkoj stanici u Trnopolju, prebačena je na dalje liječenje u Beograd.

Kako je potvrđeno u UKC RS ona je primljena sa teškim povredama i nakon što je njeno zdravstveno stanje stabilizovano jutros je transportovana u Institut za ortopedsko-hirurške bolesti “Banjica” u Beogradu.

– Zbog saniranja elektro opekotina na gornjim i donjim ekstremitetima pacijent E. S. jutros je premješten na Kliniku za plastično rekonstruktivnu hirurgiju. Trenutno je stabilan, dok su prognoze još uvijek neizvjesne. Pacijent ostaje na daljem bolničkom liječenju i praćenju u našoj ustanovi – rekao je načelnik Klinike za plastično-rekonstruktivnu hirurgiju dr Nikola Baroš.

Oboje su povrijeđeni u nedjelju od strujnog udara do kada je došlo kada su se popeli krov starog vagona. Prema nezvaničnim informacijama Lana i Erol vraćali su se sa proslave 18 rođendana jednog svog prijatelja i dok su šetali prugom izdvojili su se iz grupe pješaka i popeli se na vagon kako bi napravili “selfi”.

Izvor: srpskakafe.com

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar:
PODIJELI