Lazini ćevapi “potukli” Mujine na Ćevap-festu

Jedna od najprometnijih gradskih ćevabdžinica – „Obeliks“ nezvanični je rekorder netom završenog „Ćevap festa“, jer je prodao ubljedljivo najviše ćevapa, saznaje Blmoj grad.

Prema tvrdnjama upućenih izvora, „Obleiks“ je na prvom mjestu po prodaji ćevapa, dok je tik iza njega, po broju isporučenih porcija, čuveni „Mujo“, koji je na određen način sinonim za banjalučki ćevap.

Po prodajnim rezultatima, treće i četvrto nmjesto dijele „Biljana“ i „Zlatna kruna“, dok su daleko iza njih ostali plasirani „Mira“, „Kod Baće, „Krčma kod Zoke“ i „Mesnica kod Guzijana“.

Istini za volju, potvrdu validnosti ovih podataka nije bilo moguće dobiti u Gradskoj upravi, koja i organizovala ovaj skup. Na naša pitanja o tome ko može imati najviše zadovoljstva od „Ćevap festa“, oni su samo kratko kazali da je „na dobitku cijela Banja Luka, a ne samo ćevabdžije“, ističući da je na Drugom Ćevap festu, po njihovim procjenama, prisustvovalo više od 20.000 posjetilaca koji su, po prelimiranim podacima, pojeli oko 13.000 porcija.

 

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar:
PODIJELI