Laboratorija za eksperimentalnu psihologiju, predavanja i izložbe

Povodom obilježavanja dvije godine rada Laboratorije za eksperimentalnu psihologiju u Banjoj Luci održaće se nekoliko manifestacija.

15. maja 2019. godine u 17.00 časova program počinje sa otvaranjem izložbe “Susret…” dr Jovana Savića. Dr Savića znamo kao autora naših udžbenika, jednog od osnivača Odsjeka za psihologiju. Izložba će biti otvorena od 15. do 31. maja, u prostoriji Laboratorije za ekspetimentalnu psihologiju, Filozofski fakultet u Banjoj Luci kabinet 118.

16. maj 2019. godine u 10.00 časova imaćemo priliku slušati predavanje dr Bojane Škorc na temu “Psihologija snova”. Dr Škorc dolazi sa Fakulteta likovnih umetnosti u Beogradu sa ovom interesantnom tematikom koja većini nas budi interesovanje, a o kojoj se malo priča. Predavanje će biti održano na Filozofskom fakultetu Univerziteta u Banjoj Luci u učionici 104. Pozivamo vas na druženje i diskusiju.

16. maj 2019. godine u 17.00 časova planirano je i predavanje dr Ivana Rašković na temu “Metabolizam grada”. Dr Rašković sa ovom zanimljivom temom dolazi sa Arhitektonskog fakulteta u Beogradu. Predavanje će biti održano u učionici 104 Filozofskog fakulteta Univerziteta u Banjoj Luci. Pozivamo vas da nam se prudružite na predavanju i diskusiji.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: