Kreativne radionice za djecu/program

Udruženje građana „Zdravo da ste“ i ove godine realizuje manifestaciju “Kreativni avgust”, koja će biti održana od 06 do 26. avgusta, svakim danom, osim nedjelje, na obali iza Sportske dvorane „Obilićevo“ u terminu od 18 do 20 časova

Kako su saopštitli, cilj manifestacije je povećati učešće i angažovanost djece i mladih u društvenom životu kroz organizovanje različitih radionica usmjerenih na promociju pozitivnih vrijednosti i kreativnog izražaja. Manifestacija je namijenjena djeci i mladima sa idejom da svoje slobodno vrijeme tokom raspusta provedu na kreativan i zanimljiv način, stičući nove vještine i razvijajući lične talente.

U periodu od 06. do 12. avgusta djeca i mladi imaće priliku da se upoznaju sa radom udruženja i neformalnih grupa koje djeluju na području grada. Planirane aktivnosti za navedeni periodu su: kapuera (SU Kapuera BL), ritmička gimnastika (Alegro), školica sporta i rolanja (Bodi Tjun Kids), robotika (Robo Kids), bolnica za bubamare (Samsik), Moj instrument, Plavi telefon (UG „Nova Generacija“), otvoreni jam session (Obrazovna inicijativa).

Od 13. do 26. avgusta program će biti nastavljen realizacijom sljedećih sadržaja: slikarstvo za djecu i mlade, moderni ples, rukotvorine, strip crtanje, škola gitare, brejk dens, udaraljke, igraonica za djecu, sport, Hemofarm savjetnik, koncert dječije pjesme – Latif Močević.

„Sve radionice u okviru Kreativnog avgusta su besplatne, a pobrinuli smo se i za radni materijal“, zaključili su organizatori.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: