Banjalučanka tvrdi da ju je pjevač pretukao jer je tražila da joj vrati novac

Sonja Bašić, žena koja je prijavila Halida Muslimovića da ju je pretukao krajem jula u Banjaluci, tvrdi da su njih dvoje u vezi tri godine i da je dobila batine kad je tražila da joj vrati 94.500 evra.

S Halidom sam počela da se zabavljam u novembru 2015, kada je bio u Australiji na turneji. Pomogla sam mu da opstane jer je u teškoj finansijskoj situaciji, ima hipoteku. Pomagala sam mu oko tog kredita, ali i da mu se djeca školuju na fakultetu u Banjaluci. Imam dokaz za svaki evro koji sam mu dala – ispričala je ona.

Dodaje da je problem nastao kada je tražila da joj vrati pare.

– Predlagala sam da se procijeni vrijednost njegove kuće u Vogošći i da me nakon prodaje isplati. Međutim, Halid se plašio da to izvede jer njegova supruga Adelisa ne zna da smo mi u vezi, niti da mi je dužan – kaže Bašićeva i opisuje kako je pretučena.

Prošle sedmice sam bila u Banjaluci gdje je on nastupao. Odvezao me je do taksi stanice. Tokom vožnje sam ga upitala kad će da mi da 22.000 maraka. Poludio je, okrenuo automobil prema Banjaluci, vozio 150 na sat. Molila sam ga da zaustavi jer neću da poginem, imam djecu. Onda me je tri puta udario rukom preko usta, pa je zaustavio automobil, izašao i došao do mojih vrata. Šakom me uhvatio za kosu, izvukao me i ja sam pala na zemlju.

Udarila sam desnim kukom o kamen. Pitala sam ga: “Halide, zašto me udaraš?”, a on je onda počeo da me desnom rukom udara u vilicu – priča Bašićeva

Izvor: Exprestabloid

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: