“Kontiki” poletio iz Mahovljana, prvi čarter let za Tursku

Sa Aerodroma Banjaluka danas je poletio prvi avion u Tursku, a ukrcani putnici će po prvi put, bez presjednja, za samo dva sata biti u Antaliji.

Banjalučani koji danas lete u Tursku na more, iskoristili su prvi od devet čarter letova agencije „KonTiki Travel“, koja je ovog ljeta oživjela banjalučki aerodrom.

-Let iz Banjaluke je presudio da Turska bude naš izbor za odmor ove godine. Imamo malu bebu i htjeli smo da vrijeme putovanja svedemo na minimu i izaberemo odlično mjesto za odmor, a Turska je savršena za porodicu – rekla je Danijela Popović, koja na more ide sa mužem i dvoje djece.

Većina turskih hotela nudi besplatan smještaj za djecu do 12 godina što je privuklo mnoge porodice koje danas lete u Antaliju.

Na put u Tursku je krenuo i v.d. direktora Aerodroma Banjaluka, Duško Kovačević.

-Ovo je velika stvar za Aerodrom Banjaluka i nadam se da će ovo postati tradicija. Ja putujem sa prijeteljima i porodicim i nadam se da ćemo sljedeće godine imati letove i u Grčku – rekao je Kovačević.

Upravo zahvaljujući čarter letovima, Turska polako, ali sigurno, postaje omiljeno mjesto za ljetovanje mnogih u banjalučkoj regiji.

-Nama iz “KonTiki Travela” je posebno drago što su ljudi prepoznali značaj čarter leta i ugodnog odmora za cijelu poridicu i to upravo u Turskoj koja je poznata po najboljem omjeru cijene i kvaliteta. Ovo je jedan od devet letova koji nudimo ove godine, a naše putnike će u Antaliji dočekati naši predstavnici koji će im biti na raspolaganju cijeli odmor – rekla je direktorka „KonTiki Travel-a“, Irena Stupar.

Izvor: Srpskainfo, Foto: Siniša Pašalić/RAS Srbija

 

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: