Kome trebaju šampioni? Savezu teško i da čestita na vrhunskim rezultatima!

Nakon što su se kao i do sada sa Balkanskog prvenstva vratili sa pregrštom medalja, karatisti “KK Energija” su se osvrnuli na podršku Karate saveza i resornog ministra. O “Maćehinskom odnosu” saveza prema uspješnim karate klubovima pisali su iz KK Unsa iz Bijeljine. Iz KK Energija iz Banjaluke poručuju:

KOME TREBAJU ŠAMPIONI?

Kad se spusti zavjesa sa takmičenja, ostajemo sami u svom svijetu njihovi roditelji i mi, da slavimo njihove uspjehe, da i dalje bijemo bitke onako kako samo mi znamo u tišini sanjajući da ćemo već na sljedećem takmičenju pronijeti ime kluba, grada, države, izgarati za njih.

A od njih, ti istih koji bi trebali da vode brigu o ovoj djeci, ŠAMPIONIMA u svakom smislu te riječi, ni čestitke, niti poruke ohrabrenja koja će im dati vjetar u leđa, koja će im potvrditi da su na pravom putu.

Savezu nisu bitni jer oni koji ga vode nemaju svoje takmičare među tim ŠAMPIONIMA, da im upute čestitku barem preko Email-a (ne košta ništa), stidite se, jer svako takmičenje za vas njihovi roditelji to krvavo plate.

Gradu koji nosi titulu “Evropski grad sporta”, jel vas sramota da se niste udostojili napraviti prijem za ove ŠAMPIONE, koji promovišu tu vašu “TITULU”, a da ne moramo podnositi zahtjev za prijem.

Ministarstvu, pa bože naša ministarka ne zna ni šta je KARATE, a da zna ko su ŠAMPIONI.

E moji ŠAMPIONI potrebni ste svojim roditeljima i nama trenerima da znamo da zajedno radimo ispravnu stvar i da ćemo i dalje zajedno izgarati onako kako mi znamo i umijemo!

 

Karatisti Energije “pobrali” medalje na Balkanskom prvenstvu

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: