Kolja i “Grobovlasnici” 9. juna

Kultni kantautor, muzičar, glumac, režiser i scenarista Nikola Kolja Pejaković zajedno sa svojim bendom “Grobovlasnici” nastupiće 9. juna na banjalučkoj tvrđavi Kastel.

“Ovaj vrsni muzičar na muzičkoj sceni stekao je status kultnog autora već sa prvim albumom ‘Mama, nemoj plakati’ (2002), snimljenim pod imenom ‘Kolja i Smak Bijelog dugmeta’. Pejaković je svoj osoben autorski izraz nastavio sa pjesmama poput ‘Haljinice boje lila’ i ‘Eto, udade se ti za konja’ na podjednako izazovnom drugom albumu ‘Kolja’ (2009). Usljedio je i treći album ‘Grobovlasnici’ (2013). Konačno, Kolja je kultni status učvrstio kod publike i kritike odlično prihvaćenim četvrtim albumom ‘4 Prsta’, a izdvojile su pjesme ‘Može malo sutra’, ‘Ala je lep ovaj svet’ (na stihove Jovana Jovanovića Zmaja) i ‘Svaku noć je isti mrak'”, navodi se u saopštenju organizatora, OK teama.

Dalje navode da je na pitanje kako bi opisao muziku koju svira, sam Pejaković rekao: “Kako god okreneš, to je bluz”.

Ulaznice za ovaj koncert u pretprodaji po cijeni od 15 KM biće dostupne putem prodajnog sistema www.gigstix.ba – online, kao i na njihovim prodajnim mjestima širom BiH. Takođe, ulaznice se mogu kupiti i na Trgu Krajine u Banjaluci.

Izvor: Nezavisne

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar:
PODIJELI