Koliko se plaća mito za trovanje djece u Banjaluci?

Ovo je pitanje koje prvo želim da postavim, “prvom čovjeku” Banjaluke Igoru Radojičiću jer “Gradska inspekcija” je pod nadležnošću i gradonačelnika!

Gradonačelniče znate li vi koliko košta mito za pekare koji truju djecu salmonelom i za to ne budu zatvoreni ni na pet minuta?

Koliko košta mito za ugrožavanje zdravlja djece i svih građana Banjaluke?
Koliko košta mito za  neprespavane noći devetogodišnjaka pod temperaturom od 40 stepeni?

Koliko košta mito za pet bezuspješnih  pokušaja medicinskih radnika da otrovanom djetetu pronađu venu da mu daju infuziju?

Koliko košta mito za trovanje djece,  jer i  na “Paprikovcu” medicinsko osoblje konstatuje “evo još jednog slučaja trovanja  iz “Marčela” uz opasku ” to se stalno događa”?

Pekara Marčelo u kojoj su se od salmonele pred Novu godinu otrovali svi koji su jeli slane palačinke  nije zatvorena ni na pet minuta!

Pekara Marčelo se nalazi se u stambenoj zgradi u Ulici Nikole Pašića i to pored tri srednje škole, čiji učenici se skoro svakodnevno hrane u toj pekari!

O zaštiti koju pekara Marčelo uživa i ranije smo pisali, jer to je jedini uslužni objekat na teritoriji grada Banjaluka koji se nalazi u stambenoj zgradi, a  koji radi 24 časa.

Pismo iz Centra! Pekar je jači od zakona, Uprave grada Banjaluka ali i Delta Planeta

 

Video/Policija u službi pekara?! Stanari zgrade ogorčeni!

Banjalučani na Infektivnom zbog trovanja hranom

 

 

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: