Knjiga “Putovanje kroz Bosnu i Hercegovinu“  150 turistički lokacija

Knjiga sadrži 150 lokacija iz svih sfera turizma (gradovi, parkovi prirode, vodopadi, planine, jezera, tvrđave, vjerski objekti i još mnogo toga), zatim priče o gastronmskoj ponudi, preporukama za kafiće i klubove koji čuvaju i baštine rokenrol kulturu i još neke zanimljivosti iz Bosne i Hercegovine.

Na preko 300 starana ispisani su savjeti i doživljaji pomoću kojih ćete upoznati i doživjeti ovu divnu zemlju na pravi način.
Ovo je jedna od onih knjiga koju rado imate u torbi i u automobilu i koja će da vam obezbijedi neke sjajne trenutke sa vama dragim ljudima, koje ćete dugo pamtiti.

Između ovih korica objedinjene su zanimljivosti, legende i priče, prirodna bogastva, ljudi koji su obilježili ovu zemlju i još mnogo toga.

Promocija knjige održaće se 25.11. u Narodnom pozorištu Republike Srpske.

Autor književnog ostvarenja „50 top lokacija Bosne i Hercegovine“ Zoran Matić, predstavlja dopunjeno izdanje svoje knjige pod nazivom „Putovanje kroz Bosnu i Hercegovinu“.

Zoran Matić je 2020. godine objavio knjigu o ljepotama Bosne i Hercegovine pod nazivom „50 Top lokacija Bosne i Hercegovine“ čiji je tiraž rasprodan za manje od godinu dana, tako da je ovo novo i dopunjeno izdanje priča o Bosni i Hercegovini.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar:
PODIJELI