KKI „Vrbas“ organizuje turnir: Rusi dolaze!

Košarkaški klub invalida „Vrbas“ organizovaće 23. septembra tradicionalni turnir koji je posvećen rano preminulom prvom kapitenu Goranu Krsmanoviću. Uz domaćina učešće na ovoj smotri i definitivno je potvrdio ruski klub Krila Barsa koji dolazi iz grada Kazanj, dok će nastupiti i kombinovana ekipa koju će činiti igrači iz Bijeljine i Gradiške.

– Radujemo se novom turniru gdje će igrati svako sa svakim, ali i druženju sa našim sportskim prijateljima iz Gradiške i Bijeljine. Posebno se radujemo dolasku naših prijatelja iz Rusije sa kojima ćemo ovom prilikom potpisati Povelju o saradnji i mi ćemo već naredne godine gostovati kod njih. Imamo veliku želju da nam kum prilikom potpisivanja Povelje bude gospodin Milorad Dodik, predsjednik Republike Srpske i nadam se da će imati vremena da bude naš gost na utakmicama ali i da primi učesnike turnira što očekujem i od gradonačelnika Draška Stanivukovića. Sa ekipom iz Kazanja doći će i dvije ekipe ruske televizije koje će pratiti turnir koji se održava u znak sjećanja na našeg vječitog kapitena Gorana Krsmanovića – istakao je Marinko Umičević, predsjednik Košarkaškog kluba invalida „Vrbas“.
Košarkaški klub „Krila Barsa“ boraviće u Banjaluci do 26. septembra, a dan ranije je predviđeno da održe zajednički trening sa banjalučkim igračima sa kojima će odigrati prijateljski meč. Iz Košarkaškog kluba invalida „Vrbas“ još su poručili da će za vrijeme turnira, u dvorani „Obilićevo“, podići dva dresa u znak sjećanja na sjajne igrače: Gorana Krsmanovića i Danijela Petrušića koji su prerano otišli sa životne i sportske scene.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: