Kakav gest banjalučanke Biserke Mrkić

Iz banjalučkog humanitarnog udruženja “Mozaik prijateljstva” putem Facebook stranice saopštili su sljedeće:

Dragi naši sugrađani, uvijek smo maštali da posjedujemo putnički kombi kako bi članovi našeg tima koji rade na izgradnji socijalnog preduzeća u Ramićima imali normalan prevoz do posla.

Za nas su to bili neostvareni snovi, ali u snove je očigledno potrebno istinski vjerovati .I mi smo zaista postali vlasnici ovog odličnog polovnog putničkog vozila koji nam je bio neophodan za prevoz naših drugara do odredišta ali isto tako i za prikupljanje garderobe i razvoženje obroka na teren .

Pokojna gospođa Mrkić Biserka je za života ostavila testament i u njemu po 10.000 KM za četiri udruženja među kojima je i naše.

Nakon smrti ove humane dame kontaktirao nas je njen advokat vidno nas ostavljajući u stanju šoka dok nas je upoznavao sa detaljima oporuke pok. Gospođe Biserke .

Mi ovu pokojnu gospođu nikad nismo vidjeli , čuli ni upoznali , a ona je verujući u naš humanitarni rad učinila ovako neviđeno humano djelo.

Upravo za taj novac smo ponovili naš vozni park, te se ne vozimo više u gepeku naših malih auta .

Teško nam pada što se ovakvoj ljudskoj veličini nismo uspjeli zahvaliti na vrijeme dok je još njeno ogromno srce kucalo, ali danas pokojnoj Biserki želimo da počiva u Božijem miru okružena nebeskim anđelima”

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: