Kada nema kazne vozači kolo vode, a pješaci ispaštaju

Čitalac portala nam je poslao fotografije koje opisuju svakodnevnu muku, ali i opasnosti sa kojima se suočavaju pješaci u naselju Paprikovac. Zbog bahatih vozača, šetnja do grada se nerijetko pretvori u opasnu avanturu izbjegavanja automobila na trotoaru ali i na ulici.


Poruku našeg čitaoca prenosimo u cijelini:

Pozdrav! Ako Vam nije problem da samo na portalu objavite “majstore” za parkiranje, što na trotoaru, ulici, i tako svaki dan, svaku veče. Komunalna policija se zvala, kažu da ce izaći na teren, ne pojave se, pauk služba da ne pričam. Divlji zapad, o tom da sa bebom i kolicima ne mogu proći da ne pričam, a nadležne službe neće da obavljaju ono za šta su plaćeni, gradončelnik žmiri na oba oka, kao i svi koji treba da obave ono za šta ih građani plaćaju! Ne dao Bog da treba hitna doći, vatrogasci, od bahatih vozača ne bi mogli proći. U pitanju su ulica Zelengorska, Ranka Šipke i Romanijska.

BLMojGrad je ranije objavio fotografije parkiranih automobila po ulici i trotoaru  ispred Uprave za policijsku obuku u Banjaluci. Možda su vozači sa Paprikovca vidjevši kako se “bahate” policajci i njihovi učitelji, samo prepisali isti obrazac ponašanja odnosno parkiranja.

“Divlji zapad” ispred Uprave za policijsku obuku u Banjaluci!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: