“Jesenja inspiracija” Novi foto konkurs “Beme”

Bema, već tradicionalno, nastoji da nagradi pojedince kroz nagradne foto konkurse. Do sada su teme bile različite, a ono sto nam donosi novi Bemin nagradni foto konkurs jeste neizostavna tema jeseni. Jesen je već uveliko stigla, a u Beminim prodavnicama spremna je kolekcija za jesen 2020. Pored toga, spremili smo još nešto sjajno, novi foto konkurs sa temom: jesenja inspiracija.

Kroz vaše kamere prikažite kako vidite jesen, šta je to čarobno u tom godišnjem dobu, kao i šta vas inspiriše tokom jeseni, u vašoj sredini.

Nagradni foto konkurs na temu “Jesenja inspiracija” je otvoren do kraja jeseni, do 21. decembra 2020. godine, za sve u Bosni i Hercegovini, a svoje fotografije možete slati na email [email protected].

Nagrade su: prva nagrada: 500 KM + 1 par cipela po izboru, druga nagrada: 300 KM + 1 par cipela po izboru, treća nagrada: 200 KM + 1 par cipela po izboru.

Direktor Marinko Umičević ističe da tradiciju konkursa nastavlja, ali sa ciljem da podstiče ljude na kreativnost, ali i da pomaže pojedincima.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: