Izraelci već u Banjaluci, sve spremno za početak Eurolige

Sve je spremno za početak Eurolige koja će se održati od 07-10. marta 2019. godine u sportskoj dvorani Borik. Danas stiže ekipa iz Izraela sa pratnjom.

Jako puno truda je uloženo u organizaciju, te sam iznenađen koliko se mnogo volontera odazvalo na poziv. Moram da odam priznanje sportskoj dvorani Borik na izvrsno odrađenom poslu i volji koju su pokazali za uspjeh ove manifestacije, rekao je Marinko Umičević predsjednik KKI Vrbas koji su organizatori ovog takmičenja.

Sutra u Banjaluku dolazi i Zoran Moka Slavnić, koji će biti tim menadžer ekipe KKI Vrbas. Trebalo je da iznenađenje bude Žarko Paspalj, ali nažalost neće biti u mogućnosti da prisustvuje.


U KKI Vrbas se nadaju  dobrim utakmicama, te pozivaju sve navijače i one koji su u mogućnosti da dođu u petak na  prvu utakmicu koju igraju u 11:15 časova protiv ekipe iz Holandije, a taj isti dan u 18 časova igraju protiv ekipe iz Izraela.

Na utakmice au pozvani i učenici osnovnih i srednjih škola da upriliče ovu manifestaciju, a u KKI Vrbas se nadaju da će im publika biti šesti igrač.
Organizatori se na nesebičnoj pomoći zahvljuju hotelima Ćubić, Bosna.

KKI Vrbas
Marinko Umičević

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar:
PODIJELI