Izmjene dijela Regulacionog plana u centru grada

Odjeljenje za prostorno uređenje obavještava javnost da je na sjednici Skupštine grada Banje Luke održanoj 24.08.2023. godine donesena Odluka o izradi izmjene dijela Regulacionog plana „Centar Zapad“.

Izmjenom Plana će biti obuhvaćen prostor između ulica Jovana Dučića, Ive Andrića, Krajiških Brigada, i kompleksa „Čajavec“, u ukupnoj površini od 2,10 hektara i grafički je prikazan na karti koja će biti izložena u prostorijama Gradske uprave Grada Banje Luke i prostorijama Mjesne zajednice Centar 2, petnaest dana od dana objavljivanja. Obuhvat Plana objavljen je i na stranici Grada: www.banjaluka.rs.ba.

Pozivaju se zainteresovana lica, vlasnici nekretnina, korisnici prostora i učesnici u njegovoj izgradnji i uređivanju da dostave svoje prijedloge i sugestije za određena planska rješenja na zemljištu ili objektima, odnosno objektu u njihovom vlasništvu.

Prijedlozi i sugestije mogu se dostaviti Gradskoj upravi Grada Banje Luke – Odjeljenju za prostorno uređenje u formi dopisa do 28.10.2023. godine.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: