Izložbe grafika ‘’Trenutak u okviru’’ u Kulturnom centru UDAS

Samostalna izložba grafika umjetnika Nenada Balta pod nazivom ‘’Trenutak u okviru’’ biće otvorena u utorak, 16.10.2018. godine u 19:00 časova u Kulturnom centru UDAS, ulica Sime Miljuša br.2. Banja Luka. Riječ je o drugoj izložbi koja se predstavlja u okviru kulturne manifestacije ‘’Jesen grafike 2018’’.

Kulturna manifestacija ”Jesen grafike 2018” trajaće od oktobra do decembra tekuće godine i u okviru iste predstaviće se grafičari/ke koje je odabrao Umjetnički savjet Kulturnog centra UDAS na osnovu raspisanog javnog konkursa. U okviru navedene manifestacije predstaviće se ukupno 6 (šest) izložbi grafičkih crteža umjetnika/ca iz Bosne i Hercegovine, Srbije.

Biografija:

Nenad Balta, rođen je 4.2.1995. godine u Banja Luci. Student završne godine Akademije umjetnosti Univerziteta u Banja Luci na odsjeku Grafika u klasi profesorice Gorice Miletić Omčikus. Učestvovao na više grupnih izložbi u zemlji i inostranstvu.

Nagrade i pohvale:

  1. Pohvala Akademije umjetnosti za ostvarene rezultate u oblasti grafike.
  2. Pohvala Akademije umjetnosti za ostvarene rezultate u oblasti grafike.
  3. Nagrada Muzeja Kozare u Prijedoru za rad iz oblasti grafike.

Izložba će biti otvorena do 31. oktobra 2018. godine i ista će biti dostupna za posjetioce radnim danom i subotom od 09:00 do 15:00 časova.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar:
PODIJELI