Izložba likovnih radova Vesne Antešević u Kulturnom centru UDAS

Riječ je o prvoj izložbi koja se predstavlja u okviru izlagačkih aktivnosti Kulturnog centra UDAS Banjaluka u 2021. godini. Vesna Antešević dobitnica je nagrade Kulturnog centra UDAS u 2020. godini kao najbolji student 4. godine smjer slikarstvo u sklopu završne kolektivne izložbe studenata Studijskog programa Likovne umjetnosti Akademije umjetnosti Univerziteta u Banjaluci.

O autorici: Vesna Antešević rođena je 17. maja 1997. godine u Banjaluci, gdje završava srednju Tehnološku školu, smjer likovni tehničar. 2017. upisuje Akademiju umjetnosti Univerziteta u Banjaluci, odsjek slikarstva. Trenutno je student četvrte godine u klasi profesorice Borjane Mrđa. Učestvovala na nekoliko grupnih izložbi, među kojima se izdvaja izložba u okviru grupe „Multiverzumi“. Pored nagrade Kulturnog Centra Udas u vidu samostalne izložbe, dobitnica je i nagrade na završnoj izložbi Akademije umjetnosti Univerziteta u Banjaluci 2020. godine iz predmeta Mozaik.

Organizacija događaja realizuje se u skladu sa preporukama Instituta za javno zdravstvo Republike Srpske. Broj posjetilaca na izložbi biće ograničen, uz obavezno nošenje zaštitne maske i održavanje socijalne distance.

Izložba će biti otvorena do 04. maja 2021. godine i dostupna je za posjetioce radnim danom od 9 do 15:30 sati.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar:
PODIJELI