Izgriženi čovjek umro od infarkta

U UKC-u kažu da je do smrti došlo zbog infarkta, najvjerovatnije izazvanog strahom. U policiji detalje ne otkrivaju, osim da je ranjeno pet lica i da je istraga u toku.

Kako saznajemo, psi su u vlasništvu Slobodana Bojanića, uhapšenog prije dvije godine u akciji “Kastelo”. Brigu o njima od tada, pričaju komšije, vodi njegova supruga. U Bojanićevom dvorištu, danas nisu bili raspoloženi za priču.

Zato o hororu koji je preživjela, priča Zora Mišić. Kao i svako veče i prethodno je sjedila u dvorištu kuće, pa odlučila da prošeta. Nije ni slutila da će ishod biti koban. Iz obližnjeg rastinja, na nju su, priča, skočili psi i ugizli je za rame. Ubrzo su joj u pomoć pristigli ćerka i suprug, kojeg psi nisu poštedjeli.

”Istrgali su mu mišiće ruke jedne i druge, a ćerka je dobila traume i to velike traume, gledajući majku kako je psi kidaju, gledajući oca, sva je bila krvava od oca”, ispričala je Zora Mišić.

Policija im, kažu mještani, nije mnogo pomogla, a psi su opet u svojim boksovima, od njih udaljeni samo nekoliko metara. Na licu mjesta našla se komunalna inspekcija.

U Gradskoj upravi kažu da će protiv vlasnika pasa izdati prekršajni nalog, jer ograda dvorišta u kom psi borave nije dovoljno visoka. Tu nepravilnostima nije kraj.

Veterinar agresivne pse prije desetak dana nije uspio ni da pelcuje, pa se strahuje da su mužjak i ženka azijata bijesni. Zato su u Gradskoj upravi predložili da se psi odstrijele. Odluka je sad u rukama Tužilaštva, koje će o cijelom slučaju odlučiti nakon što izađe na teren.

Izvor: Atv

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: