Iskopaću tijelo mog sina i dovesti ga ovdje na trg – poručio Davor Dragičević

Milorade Dodiku, Cvijanovićeva, Lukaču, Ćulume, tužioci Vrećo i Lepiru. Slušajte me sada. Koliko želite da gledam tijelo mrtvog djeteta, povikao je otac stradalog Davida, Davor Dragičević, u večerašnjem emotivnom obraćanju u Banjaluci pred građanima okupljenim po 137. put.

– Sa danom današnjim vi u plavim uniformama preko puta, vi ste saučesnici. Ovo nije RS, Dodik nije Srpska, mi smo RS. Dođi i uhapsi me ako lažem. Sve znate, ko je ubio moje dijete, uzvikivao je plačnim glasom Davor Dragičević Trgu Krajine u Banjaluci.

On je poručio da sledeće sedmice ide kod Valentina Incka.

– Ne budete li riješili ubistvo moga sina, izbora neće biti. Ne smije nam niko ubijati djecu. Sine moj, tvoj tata sve zna. Ostajemo ovdje. Idemo do kraja – poručio je Davor, uz podršku okupljenih građana.

– Dragi moj sine, svaki dan tjeraju me da te ne zapamtim kakvi si bio, i MUP i Tužilaštvo i sudstvo. Moram svaki dan gledati neke druge slike sine moj. Časni i pošteni vatrogasci koji su izvukli Davidovo tijelo, koji su rekli da je bio na suvoj, pješačnoj površini. Sada ćete vidjeti slike gdje je tijelo mog sina nađeno. Ako je ovo suva površina, ubijte me i osudite me. Ko je dirao moje dijete, moju dušu – rekao je plačnim glasom Davor i pokazao slike mrtvog Davida.

– Evo moga Davida, predsjedniče. Neće biti izbora, moji saborci i ja nismo se za ovo borili. Molim sve građane, nemojte plaćati račune, pružite otpor. Ne interesuje me ko je na vlasti, ako poslije izbora ne bude riješen slučaj mog dijeteta. Iskopaću tijelo mog sina i dovesti ga ovdje na trg – poručio je Dragičević.

On je dodao da konobar sve zna.

– Ko je Mišo Rađen uhapšen u akciji Tesla, ko je Lukač ubica, ko su kumovi Čuluma u drugom istražnom timu… Za*jebao sam vas. Nemojte, ne želim da pričam o vašoj djeci, dijete je dijete. Moje dijete se od vaših laži ne može oprati, ali može otac i grupa “Pravda za Davida” – ističe on.

On je poručio “zločincima koji su bili na sahrani njegovog djeteta i u njegovoj kući da zna ko su”.

– Čega se bojite vi u plavim uniformama, sa 800 KM, dajte mi informacije, ali hoćete li javno izaći. Ova zgrada Boska 8.10. ne vrijedi ni marke. U Srpskoj 8.10. neće ništa vrijediti, ako ostanu sotone. Ubice! Dođite, ubijte ovog lava. Šifra pravda za Davida, koja nikada neće prestati – poručio je Dragičević

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: