Išamarala sugrađanku: Podnesen krivični izvještaj protiv kandidatkinje na izborima

Policijska uprava Banja Luka podnijela je Okružnom tužilaštvu izvještaj protiv D.K., kandidatkinje PDP-a za Skupštinu grada, zbog sumnje da je brutalno napala sugrađanku Vladinku Milašinović Tomičić, potvrđeno je u Tužuilaštvu.

Kako nam je potvrđeno u Tužilaštvu, izvještaj protiv D.K. zaprimljen je 22. oktobra, a prijavom je obuhvaćen i Banjalučanin D. M.

– Predmet se trenutno nalazi u radu kod postupajućeg tužioca – saopšterno je iz Tulaštva.

Dvoje prijavljenih uhapšeni su 1. oktobra ove godine zbog napada i nanošenja tjelesnih povreda Vladinki Milašinović Tomičić. Njih dvoje su, prema iskazu napadbnute žene, tog dana oko 21:30 došli pred žrtvinu kuću, udarili je vratima i nasilno ušli u kuću.

D.M ju je zatim uhvatio za vrat, a D.K. joj je opalila šamar. Oni su je vrijeđali i nisu dali da zove policiju – navodi se u ranijim medijskim izvještajima.

Bez obzira na fizički napad, od postupka D.K. nije se ogradio Gradski odbor PDP-a. Naprotiv, predsjednik odbora Draško Stanivuković o ovom napadu oglasio se tek 10 dana poslije napada, kad je, na pitanje novinara, rekao da “treba sačekati zvaničan stav institucija.”.

 

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: