Inspektor Dubravko Kremenović negira povezanost sa smrću Davida Dragičevića

Nakon što je prije tri dana majke stradalog Davida Dragičevića, Suzana Radanović, na svom Facebook profilu napisala da je banjalučki inspektor Dubravko Kremenović ubica njenog sina  stigla je i reakcija optuženog inspektora.

U reakciji se navodi da su svi navodi Suzane Radanović netačni i neistiniti.

“Netačan je navod da inspektor MUP RS Banja Luka gospodin Dubravko Kremenović ima učešće ili vezu sa bilo kojim zločinom kako to stoji u tekstu”, navedeno je.

Kremenović ističe da je navedenom objavom njemu lično prouzrokovana nemjerljiva nematerijalna šteta koja se ogleda u prouzrokovanim duševnim bolovima, narušenoj časti i ugledu njega i njegove porodice.

Inspektor Dubravko Kremenović je preko svog advokata Darka Kremenovića demantovao teške optužbe, navodeći da će tužiti Davidovu majku, kao i sve medije koji budu prenosili te, kako je naveo, laži.

– U mojoj karijeri ništa slično nisam vidio. To je najdrskiji način iznošenja kleveta i laži, kao i targetiranja jedne ličnosti, koja zapravo nije ni kriva ni dužna – rekao je za Novosti advokat Darko Kremenović.

On kaže da će preduzeti sve pravne radnje kako bi zaštitio ugled i čast svog klijenta.

– Iznošenjem laži mom klijentu Dubravku Kremenoviću i njegovoj porodici je nanesena ogromna šteta. Posredno ili neposredno u opasnost su dovedeni životi njegove djece i porodice, što je nedopustivo – istakao je Kremenović.

Iz Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske (MUP RS) pozvali su Okružno javno tužilaštvo Banja Luka da ispita tačnost navoda i izjasni se povodom teških optužbi Suzane Radanović u kojima iznosi ime navodno odgovornog za smrt njenog sina Davida Dragičevića.

Majka Davida Dragičevića objavila sliku i ime navodnog ubice Davida Dragičevića

 

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: