Majka Davida Dragičevića objavila sliku i ime navodnog ubice Davida Dragičevića

Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske pozvalo je danas Okružno javno tužilaštvo Banjaluka da kako se navodi, ispita tačnost navoda i izjasni se povodom teških optužbi Suzane Radanović u kojima iznosi ime navodno odgovornog za smrt njenog sina Davida Dragičevića, a koje su prenijeli pojedini portali.

– Naime, OJT Banja Luka vodi istragu u vezi sa smrću Davida Dragičevića, a kako je imenovana lično prozvala pripadnika MUP Republike Srpske za ubistvo, tražimo da se OJT javno očituje .
Ukoliko tužilaštvo ima dokaze neka postupa u skladu sa zakonom, jer svako za koga se utvrdi da je odgovoran za krivično djelo treba da odgovara pred pravosudnim organima u skladu sa zakonom – saopšteno je danas iz MUP RS.

Suzana Radanović, majka ubijenog mladića Davida Dragičevića čije okolnosti smrti nisu poznate ni 17 mjeseci nakon ubistva, prozvala je na odgovornost jednog policijskog službenika MUP RS.
Nakon što je ovo učinila, Radanovićeva je na društvenim mrežama objavila da je primila prijeteće poruke.

– Poslije jučerasnje objave dobila sam prijeteće poruke o kojima su obaviještene sve VAŽNE organizacije. Tako da ako mi se nešto desi… – napisala je majka ubijenog Davida.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: