„Igre bez granica” stižu u Banjaluku po drugi put

Sportsko-zabavna manifestacija „Jaffa Igre bez granica” održaće se u nedjelju 22.12.2019. godine u Univerzitetsko-sportskoj dvorani “Kampus” od 12 do 16 časova. Na takmičenju će učestvovati oko 600 mališana osnovnoškolskog uzrasta od 6 do 12 godina (razredna nastava), kao i oko 100 predškolaca iz Banjaluke. Pokrovitelj manifestacije je Ministrastvo porodice, omladine i sporta Republike Srpske kao i Ministarstvo zdravlja i socijalne zaštite RS, te Ministarstvo prosvjete i kulture RS.

Osim osnovaca, djece iz vrtića, kao i djece iz sportskih klubova i škola sporta, nastupiće i mališani sa poteškoćama u razvoju iz udruženja Servisni centar “Dajte nam šansu – Zvjezdice” kojima će biti doniran dio sredstava da unaprijede svoj rad.

Ulaz je besplatan za sve posjetioce a obezbijeđene su specijalne nagrade za pobjednike, kao i poklon paketi, majice i diplome za sve takmičare.
Dodatne informacije o manifestaciji i detalje o prijavama možete potražiti na Web sajtu igrebezgranica.ba, te na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar:
PODIJELI