Igor Radojičić se nada održavanju Demosfesta!

Igor Radojičić, gradonačelnik Banjaluke, danas je prokomentarisao vijest da se ove godine Demofest neće održati i rekao da se nada da to nije završena odluka, te da je grad već spremio potrebna sredstva.

“Očekujem da to nije završna odluka, jer već sedam godina, od 2012. godine, u ovom periodu budu najave da neće biti Demofesta, a uvijek se na neki način organizuje. Grad Banjaluka je planirao u svom godišnjem budžetu i planu kulturnih manifestacija sufinansiranje i besplatno korištenje Kastela za potrebe ovog festivala kao i dodatna finansijska sredstva, sa naše strane je sve spremno. Nadam se da će organizator omogućiti organizovanje Demofesta i ove godine“, rekao je Radojičić.

Podsjetimo, organizatori su u petak saopštili da se popularni muzički festival Demofest neće održati ove godine, nakon 11 uspješnih izdanja.

“Ovo je poslovna odluka sa osnovnom idejom da probamo napraviti Demofest dostupan svima i u svakom trenutku što bi rekli prodavci Internet bankarstva”, rekla je ranije Brankica Janković, direktor Demofesta.

NEMA DEMOFESTA !!! Ali biće ćevapa, oskara i motorista !!!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar:
PODIJELI