Igor Radojičić objasnio Amidžiću gdje su prostorije SNSD-a u Banjaluci, ali i objasnio zašto prostor ispred liči na preoranu njivu!

I napokon, nakon osam mjeseci dobili smo direktan odgovor od prvaka banjalučkog SNSD-a, zašto su zelene površine u strogom centru grada “preorane”, u Aleji Svetog Save, ispred od Grada Banjaluka zakupljenih prostorija duže od decenije vladajuće stranke u Banjaluci.

Za nedomaćinski odnos smo prvo upitali Srđana Amidžića i ostali smo bez odgovora. Šta je rekao i kako se ponašao i šta je rekao  na pitanje zašto je zelena površina ispred SNSD-a u strogom centru Banjaluke poput preorane njive pogledajte ovdje.

Nakon osam mjeseci strpljivog čekanja da se na istom mjestu pojave  prvaci Uprave grada Banjaluka i gradskog SNSD-a, Igor Radojičić i Srđan Amidžić, postavili smo isto pitanje.

Od samog odgovora koji je dao gradonačelnik Banjaluke, samo je zanimljivije ponašanje Srđana Amidžića dok njegov šef odgovara na njemu nekad postavljeno pitanje.

Gradonačelnik Banjaluke ništa pogrešno ili neispravno nije rekao. SNSD kao stranka nije zadužena za održavanje zelenih površina. To je posao Uprave grada Banjaluke i nadležnih odjeljenja koja su pod “kontrolom” najveće i najjače strane u Banjaluci, SNSD-a.

Međutim kada bi se tako nedomaćinski ponašali i svi građani Banjaluke onda se ne bi ni dijelila nagrada “Biramo najljepše i najuređenije dvorište”.
Primjer ili lekciju kako može da izgleda javna zelena površina gradonačelnik i njegov pomoćnik mogu da vide takođe u centru, ali ispred Konzulata Srbije u Banjaluci o čemu smo ranije pisali.

Srđan Amidžić ne zna gdje su kancelarije SNSD-a u Banjaluci? Mora da pita Igora

Amidžić se krije iza Radojičića, Radojičić iza Biličara

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: