Humanitarna akcija banjalučkih rukometaša

Članovi Rukometnog kluba Mladost iz Banjaluke uključili su se u humanitarnu akciju da pomognu porodicama koje su ugrožene u vrijeme epidemije korona virus.
Akciju je pokrenuo kapiten RK Mladost i vlasnik diskont pića “S” Srđan Petrović, a njegovi prijatelji iz kluba odmah su se uključili i odlučili da pomognu sugrađanima.

– Osjećao sam potrebu da uradim nešto, da se pokrenem i pomognem porodicama koje su ugrožene trenutnom situacijom, a znao sam da ih ima. Kupio sam namirnice i krenuo posjećivati porodice o kojima sam dobijao informacije da im treba pomoć. Pridružili su mi se prijatelji, a već sljedećeg dana, RK Mladost i reprezentativac BiH u rukometu Srđan Predragović . Akciji su se pridružile firme “Farma Prom”, “B Import” i teretana “Fit For Fun”. Djevojke iz diskonta “S” pomogle su nam u pakovanju i sortiranju. Do sada je podjeljeno preko 150 paketa za porodice i nekoliko humanitarnih udruženja – rekao je Petrović za Srpskainfo.
Članovi RK Mladost poručili su da su odmah privhatili učešće u ovoj akciji i da su spremni da svima pomognu.
-Pozivamo što više ljudi i privrednika da se uključe u našu akciju i da pomognemo onima kojima je pomoć sada najpotrebnija. Takođe pozivamo građane da ako znaju da je nekoj porodici potrebna pomoć da nam jave – poručili su rukometaši banjalučkog kluba.

Izvor: Srpskainfo

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar:
PODIJELI