Halid Muslimović istukao ženu iz Banjaluke, policija podnijela prijavu protiv pjevača

Pjevač Halid Muslimović (57) iz Prijedora ispitan je u policiji u svojstvu osumnjičene osobe zbog nanošenja tjelesnih povreda i ugrožavanja sigurnosti Banjalučanke koja ga je prijavila policiji.

Policijska uprava Banjaluka kako je potvrđeno, protiv Muslimovića dostaviće izvještaj banjalučkom tužilaštvu zbog krivičnih djela nanošenja tjelesnih povreda i ugrožavanja sigurnosti.

– Policija je postupila po prijavi i ispitala u svojstvu osumnjičenog H.M. (57) iz Prijedora na okolnosti izvršenja krivičnog djela tjelesna povreda i ugrožavanje sigurnosti na štetu Banjalučanke- saopšteno je danas iz Policijske uprave Banjaluka.

U saopštenju se navodi da je slučaj prijavljen 21. jula ove godine kada je Banjalučanka prijavila da je Muslimović napao, a zatim joj uputio ozbiljne prijetnje uznemirujućeg sadržaja, a koje su kod oštećene izazvale osjećaj ugroženosti za život i tijelo.

-O svim saznanjima upoznat je dežurni tužilac OJT Banjaluka, koji je naložio da se nakon kompletiranja predmeta u redovnoj proceduri dostavi izvještaj protiv H.M. za krivična djela tjelesna povreda i ugrožavanje sigurnosti- saopšteno je danas iz Policijske uprave Banjaluka.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: