Grad iznajmljuje “Staklenac”, prijave do 20 februara

„Staklenac“, jedan od najatraktivnijih poslovnih prostora u gradskom vlasništvu, ponovo je ponuđen na dugoročno iznajmljivanje, pod izuzetno povoljnim uslovima, saopšteno je iz Odjeljenja za lokalni ekonomski razvoj i strateško planiranje.

Prema uslovima oglasa, „Staklenac“, koji je Grad preuzeo u procesu tekućeg restrukturisanja „Akvane“, ponuđen je u zakup na neodređeno vrijeme, po početnoj cijeni od 14,59 KM po kvadratnom metru. Kako je predviđeno, u ovom prostoru u Parku „Petar Kočić“, u strogom centru grada, moguće je obavljati isključivo ugostiteljsku djelatnost, a površina prostora predviđenog za iznajmljivanje iznosi 308 kvadratnih metara. Za iznajmljivanje su ponuđeni suteren, podrumske prostorije i pripadajuća velika ljetnja terasa.

Pored „Staklenca“, na iznajmljivanje su ponuđena još četiri poslovna prostora u gradskom vlasništvu: nekadašnji restoran „Pećina“,  tzv. okrugla prodavnica u neposrednoj blizini Ferhadije (Ulica kralja Petra I Karađorđevića broj 46), manji poslovni prostor preko puta tvrđave Kastel (Ulica Teodora Kolokotronisa broj 12, poslovni prostor broj 17), te prostor u Aleji svetog Save broj 18 (u blizini Narodnog pozorišta).

Učesnik na oglasu može biti svako fizičko i pravno lice, osim lica koja nisu u cijelosti izmirila obaveze po osnovu zakupa i komunalne naknade prema Gradu. Učesnici potrebnu dokumentaciju dostavljaju u zatvorenoj koverti na protokol Gradske uprave Grada Banje Luke, kancelarija 14, za svaki poslovni prostor, sa obaveznom naznakom na koverti. Oglas je otvoren do 20. februara 2019. godine.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar:
PODIJELI