Grad izdaje 13 poslovnih prostora

Raspisan je oglas o davanju u zakup 13 poslovnih prostora (prvo javno oglašavanje).

Prostori koji su ponuđeni u zakup nalaze se u ulicama Bana dr Todora Lazarevića broj 6, Kralja Petra I Karađorđevića 27, Marije Bursać 3 i 5, Sime Matavulja 6, Bulevar vojvode Živojina Mišića 27, Srpskoj ulici broj 18, Hvarskoj  ulici broj 1, Starine Novaka broj 5 i 1A, Braće Mažar i majke Marije broj 9, Bana Milosavljevića broj 20 i u Bronzanom majdanu.

U zavisnosti od prostora, namijenjeni su za trgovinsku, uslužnu i ugostiteljsku djelatnost.

Prijaviti se mogu fizička i pravna lica, izuzev onih koji nisu u cjelosti izmirili obaveze po osnovu zakupa i komunalne naknade prema Gradu Banja Luka.

Učesnik na oglasu je obavezan da ponudi najmanji početni iznos zakupnine, te da priloži dokaz o uplati kaucije i troškova oglasa u originalu. U početnoj cijeni zakupnine uračunat je i PDV.

Poslovni prostor se izdaje za obavljanje djelatnosti u skladu sa namjenom određenom oglasom. Zainteresovani ponuđači mogu razgledati poslovne prostore uz prethodnu najavu putem broja telefona: 051/244-492.

Učesnici potrebnu dokumentaciju mogu dostaviti do 11. janaura 2018. godine u zatvorenoj koverti na protokol Gradske uprave Grada Banja Luka, kancelarija 14, za svaki poslovni prostor posebno, sa obaveznom naznakom na koverti: GRAD BANjA LUKA, Komisija za poslovne prostore i garaže, PRIJAVA NA OGLAS ZA ZAKUP POSLOVNOG PROSTORA, sa obaveznom naznakom rednog broja poslovnog prostora iz oglasa (redni broj od 1 do 13 iz oglasa).
Detaljne informacije na oficijelnoj stranici Uprave grada Banjaluka

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: