Fudbaleri i glumci u akciji za izgradnju tribina na “Naprijedovom” stadionu

Hit predstavu “Ne igraj na Engleze” glumci Gradskog pozorišta “Jazavac” sutra će igrati za svoje komšije iz Fudbalskog kluba “Naprijed”.
Sav prihod od ulaznica, koje koštaju 5 maraka, namjenjen je za izgradnju tribina na “Naprijedovom” stadionu.

Kako je saopšteno iz GP “Jazavac” saradnja pozorišta i fudbalskog kluba iz komšiluka uspostalvjena je na inicijativu glumaca Bojana Kolopića, Senada Milanovića i Aleksandra Runjića, kao i reditelja predstave Marka Vukosava.
Aleksandar Runjić kaže da je srećan što je dio ove saradnje i da će glumci sa velikom radošću i u narednom periodu učestvovati u ovakvim akcijama.
U ime kluba komšijama se zahvalio Vladimir Rosić, predsjednik FK „Naprijed“ i pozvao sugrađane da sutra u 20 časova dođu u Gradsko pozorište, uživaju u predstavi i podrže saradnju fudbalera i glumaca.

Ljubiša Savanović, organizator Gradskog pozorišta “Jazavac” poručio je da ovo pozorište sa radošću podržava klub koji se, kao i pozorište, nalazi „sa ove strane Vrbasa“.

– Drago mi je da u “Naprijedu” duvaju neki novi vjetrovi i pozdravljam rad nove uprave čije rezultate dobro vidimo kad je u pitanju infrastruktura, ali i rezultati na tabeli. Ovo je divan način da spojimo dva pozitivna primjera iz kulture i sporta i da ne čekamo da se nadležni sjete da je i ovo što mi radimo važno i dragocjeno za naš grad i njegove stanovnike – poručio je popularni glumac.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar:
PODIJELI