Foto/Pripreme se privode kraju Demofest počinje

Užurbano se radi na tvrđavi Kastel. Danas počinje deseti jubilarni Demofest. Glavna bina je postavljena i sada tonci rade svoj dio posla. U prostor koji će večeras da bude glavno mjesto zabave i dobre muzike trenutno se radi punom parom.

Organizatori Demofesta su naučili ljubitelje muzike da kod njih sve “štima”. Postavljaju se šankovi za piće i ostali sadržaji. Organizator se dodatno pobrinuo za bezbjednost tako da su postavljene i željezne stepenice na mjestu gdje se prelazi sa jednog na drugi stejdž.

Banjalučka pivara pripremila je posebno iznenađenje.

Kreirala Nektar X Weiss, limitirano izdanje pšeničnog piva, koje će biti isključivo dostupno tokom desetog izdanja Nektar Demofesta na prostoru tvrđave.

“Naš glavni majstor pivar je napravio novo kraft pivo za obilježavanje desetogodišnjice Nektar Demofest festivala koje smo nazvali Nektar X Weiss.  Cilj nam je bio da  napravimo osvježavajuće pivo sa voćnim ukusom za vrele ljetne noći. Odlučili smo se da na ovaj način iznenadimo sve ljubitelje vrhunskog piva i sjajne muzike, koji su saradnjom ova dva domaća brenda postali zaštitni znak Banjaluke, ” poručuju iz Banjalučke pivare.

Ovog specijalnog piva  napravljeno je u malim količinama, za svako veče festivala, i  prodavaće se na samo tri lokacije.

Pogledajte kako je to sve jutros izgledalo na tvrđavi Kastel:

Detalji:

Sutra počinje Demofest

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: