Festival fitnesa i zdravih životnih navika “Fitnes fest Banjaluka”

Veliki fitnes događaj “Fitnes fest Banjaluka” biće održan od 27. maja do 2. juna u novoizgrađenoj dvorani „Centar“.
Sedmodnevni festival fitnesa i zdravih životnih navika, kako ističu organizatori – ima za cilj da učesnicima događaja na zabavan način, uz obrazovnu komponentu, ponudi razne aktivnosti i sadržaje namenjene za sve uzraste, od predškolskog uzrasta do osoba treće dobi.

Projekat je podržao Grad Banjaluka u sklopu manifestacije „Proljeće u Banjaluci“, a biće realizovan uz podršku Fakulteta fizičkog vaspitanja i sporta i Zavoda za medicinu rada i sporta.

Manifestaciju čine tri dijela, i to: Festival fizičke aktivnosti, Fitnes sajam i Fitnes konferencija.
-Svi oni koji vole ili ih interesuju zdrav način života i fitnes, bilo da se profesionalno ili rekreativno bave njime, pozvani su i dobrodošli da pristustvuju velikom broju događaja, predavanja, sportskih radionica i organizovanih fizičkih aktivnosti za sve uzraste – poručili su organizatori.

Kako su istakli, Banjaluka kao veliki sportski grad, koji je već iznjedrio puno poznatih sportista, svakako njeguje i dugogodišnju tradiciju rekreativnog bavljenja sportom i fitnesom, koji je sve više popularan.

-Savremeni način života, uz stres, prekomerno sjedenje ili slabo kretanje, podstiče čovjeka da se sve više brine za vlastisto zdravlje i fizičku spremnost, da bude što snalažljiviji i prilagodljiviji, i da se jednostavno takmiči sa sobom i pobjeđuje samog sebe ukoliko želi da živi bolje ili da bar zadrži postojeći životni standard – zaključili su iz organizacije „Fitnes festa Banjaluka“.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: