Đokoviću uručiti priznanja, a meč organizovati na Gradskom stadionu

Juče me je obradovala vijest, kao i većinu sugrađana da će Novak Đoković Nole doći u Banjaluku 3. jula u sklopu regionalnog događaja Adria Tour.

Moj prijedlog je, ukoliko postoji mogućnost, da se turnir odigra na Borčevom stadionu, da se podloga postavi na sam teren. Time bi se omogućila velika posjećenost, a otvorila mogućnost da veliki boj navijača posjeti turnir. Ovaj prijedlog stoji u slučaju da okolnosti tokom pandemije korona virusa budu dozvoljavale. Sad, sjetno, možemo priželjkivati da je ostao Stadion sportskih igara u Banjaluci, meni veoma draga uspomena kao i fontana u parku Petar Kočić, no šta je tu je.

Takođe, predlažem gradonačelniku Igoru Radojičiću da se iskoristi prilika i da se u ime Grada Banja Luka gospodinu Novaku uruči “Ključ Grada Banja Luka” sa Poveljom “Počasni građanin grada Banje Luke”, koje je dobio 2015. godine. Nažalost, do današnjeg dana ovo posebno priznanje nije uručeno našem Noletu, a ovu nagradu je dobio na moj lični prijedlog.

Noletu ću uputiti poziv da posjeti tvornicu obuće Bema i spremićemo poklon cipelice za Taru i Stefana. Novaka ću pozvati da kupi cipele za sebe i suprugu i time bude promoter domaćih proizvoda i kampanje Kupujmo domaće.

Napominjem da su od 2012. godine do 2020. godine na moj prijedlog Ključ Grada Banja Luka sa Poveljom “Počasni građanin grada Banja Luka” dobili Arije Livne, Aleksandar-Bocan Harčenko, Novak Đoković, Željka Cvijanović i Abas Arslanagić.
Apelujem još jednom da se ova mogućnost iskoristi, te da ovo posebno priznanje uručimo Noletu kako i dolikuje.

Tehnički direktor,
Marinko Umičević, inž

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: