Davidov otac prozvao Lukača, neodgovorni pojedinci napali snimatelja RTRS-a

I večeras je u Banjaluci održano mirno okupljanje “Pravda za Davida”

Davor Dragičević, otac Davida Dragičevića još jednom je pozvao ministra unutrašnjih poslova RS Dragana Lukača da kako je rekao počne da radi svoj posao i da ne obmanjuje javnost.

“Šta radi vaših 20 inspektora koji navodno rade na slučaju? Kako to da bnema elemenata krivične odgovornosti, gospodine ministre? E pa ima! Ja ću vam pokazati. I pozivam Vas da prestanete da saslušavate svjedoke o kojima govodite i maltretirate djecu i nihove roditelje kao do sad”, rekao je Dragičević.

On je naglasio da je Banjaluka grad svih njenih građana a ne pojedinaca.

“Ovo je naš grad, naša država, a ne samo vaša. I zato, budimo mirni i dostojanstveni i dođimo u što većem broju na Trg u subotu”,  rekao je Dragičević koji je imao poruku i z a političare: 

“Dosta je bilo riječi, pređite na djela”.

Govornici na današnjem skupu su pozvali i predstavnike političkih partija da dođu u subotu na Trg Krajine, ali kao obični građani.

“Pozivamo Milorada kao Milu, Čavića kao Čavu, Mladena kao Mlađu, Špirića kao Špiru… kao obične građane a ne kao političare”, poručeno je danas sa Trga Krajine.

Današnji skup je obilježio i incident kada je napadnut snimatelj Radio televizije RS, na koga su nasrnuli pojedinci iz okupljene mase.

Izvor: Buka

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: