Danas promocija četvrte knjige iz serijala “Avanture Trbe i Dugog”

Promocija četvrte knjige iz serijala bajki “Avantura Trbe i Dugog” u Banjaluci
Četvrta knjiga “Avantura Trbe i Dugog”, serijala bajki banjalučke književnice Jelene Kojović Tepić, u izdanju AEON-a biće promovisana danas u Muzeju savremene umjetnosti RS u Banjaluci.

Knjiga se zove “Ništa bez princes torte”, a ilustratorka je Nataša Konjević.

Promociji prethodi radionica izrade lustera (u saradnji s arhitektama Majom Ilić i Željkom Đukić) koja počinje u 18.00.

Trba i Dugi, zajedno sa svojim čitaocima, donose svjetlost. Pored svjetlosnog istraživanja, gosti Muzeja će moći da učestvuju u radionici izrade zmajeva od rolni toalet papira i, oni najmlađi, u bojenju scena iz slikovnica.

Nakon radionice, u 19.30 časova zakazana je slijedi promocija nove slikovnice. Na promociji govore: Jelena Kojović Tepić, autor, Mladen Đukić, izdavač i producent, Sarita Vujković, direktorica MSURS i voditelj, Grigorije Tepić.

Jelena Kojović Tepić najmlađim poručuje da će u novoj knjizi serijala Avanture Trbe i Dugog upoznati Dragu, njegovo zlo veličanstvo, koje je odlučilo da opasno šikanira svog mlađeg brata, našeg Zmaja.

“‘Ništa bez princes torte’ predstavlja vam zlo kraljevsko veličanstvo Dragu, starijeg brata legendarnog Zmaja, koji je veoma raspoložen da tiraniše mlađeg brata. Naravno, i ovaj put društvo iz Zmajevog zamka rješava problem na urnebesan i neočekivan način i usput uči djecu kako da se na pametan način odbrane od zlostavljača i shvate mehanizam funkcionisanja nasilnika. Pored Princeze, Zmaja, Trbe i Dugog, jedna od glavnih uloga u ovoj epizodi pripada princes torti, ali u ovom pismu stvarno ne smijemo da vam kažemo zašto, jer inače nećete doći na promociju”, poručuju organizatori.

Izvor: Buka

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: