Da li treba da budem klovn i derem se ovdje godinu dana? Dragi Davide, tvoj tata će otkriti istinu

Na banjalučkom Trgu Krajine večeras je, 184. put, održan skup “Pravda za Davida” na kom su građani još jednom podržali Davora Dragičevića i najavili veliki skup 5. oktobra.

Otac ubijenog Davida Dragičevića, koji već nekoliko dana ne odlazi sa Trga, ponovio je da neće odustati od borbe za istinu, te da ubice moraju odgovarati.

– Nadležni, što se mene tiče, vrijeme vam je isteklo – rekao je Davor i dodao da i advokati imaju već dovoljno dokaza da se utvrdi istina.

Dodao je da nijedno dijete više ne smije biti ubijeno, te pozvao ljude na veliki skup da još jednom mirno i dostojanstveno zatraže istinu.

– Mene ubiti više ne možete, ja nemam šta izgubiti. Da li treba da budem klovn i derem se ovdje godinu dana? Dragi Davide, tvoj tata će otkriti istinu. Ovo će biti zemlja mladih ljudi i zemlja zakona – rekao je on.

Večeras je na Trgu više od stotinu ljudi, a za priču o ocu koji mjesecima traži pravdu za svog sina čulo se i u Italiji. Zato se u Banjaluci pojavila i ekipa Radio televizije Italije.

Okupljeni su naveli da svi portali koji blate građane moraju da odgovaraju, najavivši i tužbe.

– Moje dijete je napadnuto i prijećeno mu da će biti isječeno na komade, pa sam ga morala skloniti u inostranstvo. Sve to zbog portala koji na nas stavljaju mete i prozivaju nas imenom i prezimenom – rekla je jedna od članova grupe “Pravda za Davida”.

Okupljeni su u glas ponovo uzvikivali “Ko je ubio Davida”, te sa podignutim pesnicama pjevali stihove pjesme “Klinac u getu”.

Izvor: Srpskainfo

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: