Burberry predstavlja !

Britanski dizajneri u novoj sezoni se vraćaju svojim korenima i istoriji.

Burberry je u januaru predstavio mušku kolekciju, a glavni vizuelni akcenat bio je na britanskim vezenim cvetovima. Sada poznati brend  predstavlja prvi video koji je posvećen novoj kolekciji i jasno vidimo da je linija posvećena dobroj staroj Engleskoj.

Glavni likovi u filmu nose omiljenu odeću Britanaca – jednostavne i obične džempere, bele košulje, vunene pantalone i suknje. Modna kuća Burberry će kolekciju predstaviti 20. februara na londonskoj nedelji mode, koja se poklapa sa otvaranjem izložbe vajara Henrija Mura – nekoliko desetina njegovih radova će biti iskorišćeno kao scenografija u Makers House u londonskom Sohou, gde će se održati revija britanskog brenda.

Kristofer Bejli, glavni kreativni i izvršni direktor brenda Burberry, je rekao da je fasciniran radom Henrija Mura i da je njegov rad imao snažan uticaj na stvaranje nove kolekcije.

“Gledajući, i razmišljajući o njegovom radu počeli smo da radimo na našoj najnovijoj kolekciji”, rekao je Bejli, dodajući da izložba Mura ima ogroman doprinos na razvoj savremene umetnosti u Velikoj Britaniji i šire.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar:
PODIJELI