Buran vikend, droga, alkohol i hapšenja

Banjalučka policija tokom proteklog vikenda uhapsila je pet osoba zbog zloupotrebe opojnih droga.
Policijski službenici PU Banjaluka uhapsili su u petak D.S. i S.Ž. iz Banjaluke.

– D.S. je povrgnut ispitivanju na prisustvo opojnih droga u organizmu kojom prilikom je utvrđeno prisustvo marihuane i spida, dok je kod S.Ž. pronađena i oduzeta pvc vrećica u kojoj se nalazila marihuana – saopšteno je iz PU Banjaluka.

Istog dana, banjalučka policija uhapsila je A.K. iz Gradiške.

-Policija je oko 20.15 časova radi vršenja kontrole zaustavila vozilo “folksvagen” kojom prilikom je vozač A.K. odbio da se podvrgne ispitivanju na prisustvo droga – rečeno je iz PU Banjaluka.
Osim toga, policija u Banjaluci je u subotu uhapsila S.Ć. iz Bihaća, kod kojeg je pronađen i oduzet kokain.
U nedelju, banjalučka policija je uhapsila B.B. iz Banjaluke.

– Prilikom obavljanja redovnih poslova i zadataka policijski službenici su oko 13.10 časova radi vršenja kontrole zaustavili vozilo “reno” kojom prilikom je vozač A.K. odbio da se podvrgne ispitivanju na prisustvo opojnih droga – navodi se u saopštenju.

O svim navedenim događajima obaviješten je dežurni sudija Osnovnog suda u Banjaluci – Odjeljenje za prekršaje.
Banjalučka policija je tokom vikenda uhapsila dvije osobe koje su pijane učestvovale u saobraćajnoj nesreći.
Policija Policijske stanice Kneževo je 19. januara uhapsila M.P. iz Kneževa, jer je učestvovao u saobraćajnoj nesreći sa materijalnom štetom, a izvršenim ispitivanjem na prisustvo alkohola, kod njega utvrđeno je prisustvo od 2,60 g/kg alkohola u organizmu.

U mjestu Trn, grad Laktaši, policajci Policijske stanice Laktaši su 20. januara oko 22,20 časova uhapsili A.B. iz Laktaša, jer je učestvovao u saobraćajnoj nesreći sa materijalnom štetom, a izvršenim ispitivanjem na prisustvo alkohola kod njega utvrđeno je prisustvo od 2,95 g/kg alkohola u organizmu.
Policijska uprava Banjaluka apeluje na sve učesnike u saobraćaju da poštuju zakonske odredbe, a posebno na vozače motornih vozila da ne upravljaju vozilom pod dejstvom alkohola, jer je vožnja pod uticajem alkohola opasna, te da odgovornim ponašanjem zaštite sebe i druge učesnike u saobraćaju.

Izvor: Srpskainfo

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar:
PODIJELI