Bolje grijanje za Novu varoš i Rosulje

Radovi na izgradnji i rekonstrukciji dijela vrelovoda u dvorištu Osnovne škole „Georgi Stojkov Rakovski“, kojim će biti poboljšano grijanje u ovoj školi, ali i u naseljima Nova varoš i Rosulje, teku predviđenom dinamikom.

Naime, ovih dana ubrzano se radi na kompletiranju izgradnje vrelovoda od TC „Delta Planet“, ulicom Olimpijskih pobjednika, kroz dvorište Bugarske škole, sve do Masarikove ulice u Novoj Varoši, koji će od toplane do Nove Varoši distribuirati toplotnu energiju brže, sigurnije i bez gubitaka u mreži, a radove je sinoć obišao i gradonačelnik Draško Stanivuković sa saradnicima.

-Cilj je završiti važnu toplovodnu mrežu, tokom noći dok nema saobraćajnih gužvi u Novoj Varoši, koja će značiti bolje grijanje – rekao je gradonačelnik Staniuvković.

Plan gradske administracije je da naredne godine započnu krupne radove na povećanju kvaliteta grijanja, ukoliko odbornici Skupštine Grada prihvate prijedlog gradonačelnika za rekonstrukciju magistralnih vrelovoda, koji su stari preko 50 godina.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar:
PODIJELI