Bokser iz Prijedora sprema tužbu protiv Kuzmića za pokušaj ubistva

Dražan Janjanin, bokser iz Republike Srpske, ogorčen je poslije udesa u kojem je na drugoj strani bio košarkaš Crvene zvezde Ognjen Kuzmić.
Janjanin se tada vraćao iz Minhena sa svojim kumom, Markom Mijatovićem, kada je na njihov auto naletio na Kuzmićev porše i umalo ih nije usmrtio. Janjanin je otkrio da je duboko rezigniran jer mu centar Srbije nije uputio ni izvinjenje.

Štaviše, Janjanin navodi da će ga tužiti zbog udesa “koji je izazvao”.
Odlučio sam da tužim Ognjena, kum i ja smo mogli da poginemo maltene ispred kuće. Kuzmić se nije sjetio ni poruku poslati meni ni kumu, da pita kako smo, a umalo nas nije ubio vozeći pijan svoj – kaže Janjanin, koji je objasnio da se sa kumom vraćao sa meča.
Podsjetimo, Ognjen Kuzmić je poslije nesreće prebačen u Beograd, neko vrijeme je proveo u indukovanoj komi zbog velikih bolova, a njegov oporavak teče po planu.
Ja sam se vraćao iz Minhena, žurio sam kako bih iznenadio djecu i ženu, a umalo nisam nastradao. Vjerovatno niko ne bi bio živ da moj kum nije bio pribran, skrenuo je u stranu kako bi izbjegao Kuzmićev automobil. Udario je u nas u zadnji dio, nakon toga se isprevrtao i završio u jarku. Naravno da je Ognjen vozio, bio je za volanom kad smo ih našli u jarku, a kako sam čuo, bio je poprilično pijan – dodao je bokser.

Izvor: Srpskainfo

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: