Besplatne radionice psihološke podrške ženama u trudnoći i nakon porođaja

Udruženje građana EKO EHO – Centar za edukaciju i promociju zdravog života, uz podršku Grada Banja Luka, organizuje radionice psihološke podrške ženama u perinatalnom periodu.

Cilj projekta “Uspostavljanje radionica psihološke podrške ženama u perinatalnom periodu“, kako su saopštili – jeste podizanje svijesti javnosti o značaju i učestalosti poremećaja u mentalnom zdravlju žena tokom trudnoće i nakon porođaja (postporođajna depresija, psihoza i anksioznost), kao i uspostavljanje grupa podrške ženama kao mjesta gdje mogu razgovarati s drugima koji razumiju šta im se dešava, kao i upoznati žene koje su se oporavile.

Grupe će voditi stručna lica (psihoterapeuti, grupni terapeuti), a preostali termini održavanja su 29. novembar i 13. decembar u periodu od 18 do 20 časova. Susreti će biti održani u konferencijskoj sali hotela „Tesla“ u Banjoj Luci (V Kozarske brigade 25).

Sve zainteresovane učesnice mogu se prijaviti putem i-mejl adrese: [email protected]ili putem brojeva telefona udruženja: 065/934-770 i 065/346-570.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: