Bema podržava sport u Banjaluci!

Tvornica obuće “Bema“ i u narednoj sezoni biće jedan od sponzora Rukometnog kluba Borac.

Ugovor o produžetku saradnje potpisali su tehnički direktor ovog uspješnog preduzeća Marinko Umičević i direktor banjalučkog premijerligaša Vladimir Branković.

– Podrška „Beme“ i gospodina Marinka Umičevića od velike je važnosti za naš klub. On je ličnim autoritetom i angažmanom kao potpredsjednik kluba dosta pomogao u minulom periodu. Vjerujemo da će njegov daljni angažam u radu kluba doprinjeti rješavanju nagomilanih problema iz prethodnog perioda kao i u ostvarenju zacrtanih ciljeva – izjavio je Vladimir Branković, direktor Rukometnog kluba Borac.

Produženjem sponzorskog ugovor sa aktuelnim šampionima BiH u Tvornici obuće “Bema” su još jednom potvrdili da su društvno odgovorna kompanija.

– Borac je poodavno postao brend Banjaluke i s toga smo odlučili da i dalje budemo uz ovaj klub. Istovremeno želim da naglasim da izdvajamo značajna novčana sredstva za podršku i drugim sportskim klubovima i pojedincima. Osim toga učestvujemo i u mnogim humantiranim akcijama za koje smo dobili i brojna priznanja – naglasio je Marinko Umičević, tehnički direktor Tvornice obuće “Bema”.

U Rukometnom klubu Borac planiraju da od 15. avgusta u prodaju puste godišnje karte za predstojeću takmičarsku sezonu.

Izvor: Srpskacafe

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: